Officieel verdeler van Dumeta Import/Export

dumeta3Techsens bvba is vanaf nu officieel verdeler van Dumeta Import/Export in Belgie. Op het tabblad producten kan U ons assortiment bekijken.logo4

techsens-logo5

Vanaf 1 Januari 2016 onder 1 dak met CBA Technic

Stenenstap 10, 2500 Lier

Techsens bvba

 

Techsens levert de oplossing voor uw problemen.

Wij ontwikkelen aangepaste en “ turn-key” systemen voor al uw automatiseringsprojecten met of zonder robotintegratie. Met onze ervaring in palletisering, lassen, plasmasnijden, handling, e.d. leveren onze robots de kwaliteit & rentabiliteit om uw productie op een hoger niveau te brengen.

Gaande van het mechanische ontwerp tot volledige uitwerking en testen in ons atelier verzorgen wij uw project tot in de kleinste details.

Wij geloven in eenvoudige, basic maar wel to the point oplossingen om het rendement te verbeteren bij bepaalde processen. Dit maakt het mogelijk om budgetvriendelijk automatiseringen aan te bieden waarvoor meestal geen externe hulp of kennis meer vereist is om de installatie gedurende jaren draaiende te houden.

Er is meestal een minimum van nazorg nodig van onze zijde wat zeker niet wil zeggen dat we niet flexibel zijn of niet snel zouden kunnen ingrijpen indien er toch een bepaalde nazorg gevraagd word van ons.